top of page

OVER ONS

Als makelaar werken wij onafhankelijk waardoor wij voor u verschillende voorstellen kunnen maken. Wij adviseren u en staan u bij om het contract te kiezen dat voor u het meest geschikt is. Wij zijn niet gebonden aan één maatschappij. In onze digitale wereld waar er hoe langer hoe minder persoonlijk contact bestaat, willen wij de uitzondering zijn. Op uw vraag maken wij met u een afspraak bij u thuis wanneer het in uw agenda past. Zo krijgt u de aangepaste service die u verdient. Uw makelaar is uw raadgever en uw vertrouwenspersoon.

FAQ

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik besparen op mijn verzekeringen?
  Door verzekeringen te vergelijken kun je jaarlijks flink wat geld te besparen. Wie alles verzekert wat er te verzekeren is, betaalt inderdaad een flinke duit aan premies. Bekijk je huidige verzekeringspakket nog eens kritisch en verzeker alleen wat echt nodig is. Dit kan je namelijk al gauw honderden euro's besparen. Veel Belgen zijn bang om onderverzekerd te zijn en daarom zijn ze juist oververzekerd. Onzinnige verzekeringen Verzekeren is in de basis: risico overdragen dat je zelf niet kunt of wilt lopen. Dat moet je eigenlijk altijd in je achterhoofd houden, als je naar jouw verzekeringen kijkt. Wil je besparen, dan is het slim om het eerst te zoeken in de overbodige verzekeringen. Voorkom dubbele dekking Dubbele dekkingen kosten ook relatief veel geld. Er zit regelmatig een overlap tussen dekkingen, waardoor hetzelfde risico op meerdere verzekeringen is gedekt. Zonde van het geld. Wellicht is het mogelijk om die dubbeling eruit te halen? Denk bijvoorbeeld aan de reisverzekering waarbij medische kosten of kosten aan de auto gedekt zijn. Daarnaast kun je ook flink besparen op je verzekeringen wanneer je gaat samenwonen. Een verzekering voor twee personen is namelijk vaak goedkoper dan voor één persoon. Verzekeringen vergelijken Goed verzekeringen vergelijken bij verschillende verzekeraars kan bovendien veel opleveren. Een goedkopere verzekering heeft niet per definitie een mindere dekking. Door kritisch te kijken naar de dekkingen die je (nodig) hebt, en serieuze vergelijkingen te maken kun je meestal behoorlijk besparen. Zo houd je dan weer geld over voor leukere dingen dan verzekeren.
 • Kan ik mijn premie in termijnen betalen?
  In veel gevallen kun je de premie in termijnen betalen, bijvoorbeeld per jaar, kwartaal of per maand. Het kan wel voorkomen dat wanneer je de premie per jaar betaald, deze goedkoper is dan per maand. Wanneer je verzekeringen gaat vergelijken, kun je aangeven wat de gewenste betalingstermijn is. De premies worden dan getoond op basis van de door jou opgegeven betalingstermijn. Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Vergelijk autoverzekeringen en betaal per jaar, dat kan zomaar een aantal euro’s schelen.
 • Kan ik op elk gewenst moment mijn verzekering opzeggen?
  Het hangt van de situatie af of een verzekering op elk gewenst moment kan worden opgezegd. Als er bijvoorbeeld op 1 februari een verzekering is afgesloten voor een verzekeringsjaar van twaalf maanden, dan kan de verzekerde gedurende het eerste verzekeringsjaar de polis niet opzeggen. Voor alle schadeverzekeringen geldt tegenwoordig dat er standaard sprake is van een polis met een looptijd van een jaar. Na het eerste verzekeringsjaar kan de consument de polis op elk gewenst moment opzeggen, waarbij er over het algemeen rekening moet worden gehouden met een opzegtermijn van een maand.
 • Samenwonen: zijn wij dubbel verzekerd?
  Gaat je partner bij jou inwonen, of ga jij bij je partner wonen? Dan is de kans groot dat je samen dubbel verzekerd bent. Het is dan ook slim om, wanneer je gaat samenwonen, te kijken of je geen dubbele verzekeringen hebt. Daarbij kun je denken aan een inboedelverzekering, opstalverzekering, reisverzekering of een rechtsbijstandverzekering. Vaak is het goedkoper om één verzekering voor twee personen af te sluiten dan twee losse verzekeringen aan te houden.
 • Waarom moet ik poliskosten betalen?
  Poliskosten betaal je voor het opmaken van de polis. Je kan poliskosten dus ook vergelijken met een soort administratiekosten. De kosten worden altijd in rekening gebracht bovenop je premie. Poliskosten worden niet alleen in rekening gebracht bij het afsluiten van je verzekering. Ook wanneer je wijzigingen wilt aanbrengen bijvoorbeeld omdat je gaat samenwonen of een verzekerd object wil wijzigen, brengt een verzekeraar poliskosten in rekening. Betaal je jouw verzekeringspremie per maand? Dan kan het zijn dat je elke maand poliskosten betaald. Kies je ervoor je gehele premie per jaar te betalen, dan betaal je eenmalig deze kosten en krijg je bovendien vaak ook korting van je verzekeraar. De hoogte van de poliskosten worden bepaald door de verzekeraar zelf. Hierdoor kan het voorkomen dat je bij de ene verzekeraar meer betaald, dan bij de andere. Ook kan de hoogte van de poliskosten per verzekering verschillen.
 • Wanneer komt er een expert langs bij schade?
  Bij het indienen van een schadeclaim komt er in de meeste gevallen geen schade expert langs. Wanneer de verzekeraar geen goede inschatting kan maken of de schade groot is, zal de verzekeraar waarschijnlijk wel een expert langs sturen. Vaak is het afhankelijk van het schadebedrag of een verzekeraar wel of geen expert inhuurt om de oorzaak en het schadebedrag vast te stellen. Bij relatief kleine schadebedragen wegen de kosten van het inhuren van expert namelijk niet op tegen het schadebedrag. Toch kan de verzekeraar er voor kiezen bij een lager schadebedrag een expert langs te sturen, bijvoorbeeld wanneer de verzekeraar geen goed beeld krijgt van de ontstane schade.
bottom of page