top of page

BestuurdersverzekeringWaarom ? Als u ergens het risico loopt om het leven te verliezen, gewond te raken of voor het leven gehandicapt te blijven, is het wel aan het stuur van uw wagen.

En bij een ongeval in fout betaalt zelfs uw full omnium uw medische zorgen of uw fysieke handicap niet.

Men denkt er altijd aan om zijn wagen en de financiële schade te verzekeren door zware premies voor de omniumverzekering te betalen, maar vaak vergeet men zichzelf!

De bestuurdersverzekering is een verzekering die u als bestuurder (dus uzelf of elke andere persoon aan het stuur van uw wagen) schadeloos stelt als u gewond raakt bij een ongeval waarvoor u verantwoordelijk wordt gesteld.

U kan dus rekenen op de terugbetaling van medische kost, in geval van tijdelijke of permanente invaliditeit en overlijden voor een bedrag dat naargelang de maatschappij varieert tussen 30 en 50 euro per jaar afhankelijk van de aangeboden formules:

ofwel wordt de reële schadeloosstelling uitgekeerd (afhankelijk van uw leeftijd en uw inkomen: u hoe jonger en welgestelder u bent, hoe meer u zal ontvangen), ofwel een forfaitaire schadeloosstelling (vast bedrag vooraf bepaald).

Besluit: Deze verzekering wordt vaak vergeten, maar is in onze ogen de belangrijkste, want het gaat hier om uzelf! Bovendien vallen de premies niet hoog uit vergeleken met de verzekerde bedragen.

Comments


bottom of page